کارگاه آشنایی با استانداردسازی و فرایند تدوین استانداردهای ملی ویژه دانشجویان دکتری - صفحه نخست

پیرو همکاری مشترک مدیریت کارآفرینی، پژوهش های کاربردی و ارتباط با جامعه دانشگاه و اداره کل استاندارد استان و به مناسبت هفته استاندارد، برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "آشنایی با استانداردسازی و فرایند تدوین استانداردهای ملی" مختص دانشجویان دکترای دانشکده فنی و مهندسی در تاریخ دوشنبه 96/08/01 از ساعت 10 الی 12 و در محل آمفی تئاتر دانشکده برگزار میگردد. با توجه به اهمیت موضوع استانداردسازی در رشته های مهندسی و نیاز به مشارکت موثر دانشگاهیان در این امر، از کلیه دانشجویان مقطع دکترا دعوت میگردد تا در کارگاه فوق شرکت نمایند.

علاقمندان جهت پیش ثبت نام لازم است تا مشخصات و شماره تماس را حداکثر تا تاریخ یکشنبه 96/07/30 از طریق پست الکترونیکی farshadhamzehy@gmail.com ارسال نمایند. ضمنا به شرکت کنندگان، گواهی از طرف اداره کل استاندارد استان اعطا می گردد.

گروه مهندسی عمران