اولین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات در دانشگاه رازی برگزار شد - صفحه نخست

اولین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات در دانشگاه رازی برگزار شد

نخستین کنفرانس ملی نقش مهندسی عمران در کاهش مخاطرات با حضور اساتید و پژوهشگران برجسته کشور در روزهای پنجشنبه 97/10/5 و جمعه 97/10/6 توسط دانشگاه رازی و با حمایت استانداری کرمانشاه، سازمان نظام مهندسی استان برگزار شد. جلسه افتتاحیه کنفرانس با حضور و سخنرانی دبیرکنفرانس، ریاست دانشگاه، رییس مجمع نمایندگان مجلس استان، معاونت فنی استاندار، و عالی ترین مقامات لشکری استان برگزار گردید. با توجه به وقوع زلزله ازگله-سرپل ذهاب در سال گذشته، تم اصلی سخنرانی های کلیدی و کارگاه ها بر کاهش مخاطرات لرزه ای متمرکز گردید.

در طی دو روز کنفرانس 8 سخنران کلیدی از اساتید برجسته کشور به ایراد سخنرانی پرداختند. در این کنفرانس در مجموع 124 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که در بین آنها 27 مقاله جهت ارائه شفاهی و 50 مقاله به عنوان پوستر پذیرش شدند. جلسات ارائه شفاهی در سه پنل موازی با عناوین "سازه و زلزله"، "خاک و راه" و "آب و محیط و زیست" برگزار شدند. در طی برگزاری کنفرانس چهار کارگاه تخصصی برگزار و 13 شرکت در غرفه های تدارک دیده شده به معرفی محصولات و خدمات خود پرداختند. مقالات کنفرانس - شامل مقالات سخنرانان کلیدی - در لوح فشرده کنفرانس که به اعضای شرکت کننده اهدا گردید مستند سازی شدند.

این کنفرانس از حمایت علمی ده ها دانشگاه معتبر کشور برخوردار گردید و سازمانهای مختلف استان همانند شرکت برق منطقه ای، سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان از کنفرانس حمایت عملی بعمل آوردند. حدود 50 دانشجو در ستاد های مختلف کنفرانس مشغول بکار شدند و 12 تن از آنان در دبیرخانه مستقر شدند. دبیران اجرایی و علمی کنفرانس، آقایان دکتر مجتبی فتحی و حمید توپچی نژاد به ترتیب در جلسات افتتاحیه و اختتامیه نسبت به ارائه گزارش و جمع بندی دست آوردهای کنفرانس پرداختند. همچنین، در جلسه اختتامیه از مقالات برتر در حوزه های مختلف کنفرانس تقدیر بعمل آمد و الواح تقدیر سخنرانان کلیدی به ایشان اهدا گردید.

اخبار افتتاحیه و اختتامیه کنفرانس از لینک های زیر قابل مشاهده هستند.

مراسم افتتاحیه

مراسم اختتامیه