لزوم اخذ پیشینه پژوهش از سامانه ایرانداک در تصویب پروپوزال های دانشجویان تحصیلات تکمیلی - صفحه نخست

قابل توجه کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
 بر پایه آیین‌نامه شماره 195929/و مورخ 95.9.6 وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری؛ دستورالعمل صادره از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و مصوبه مورخ 96.05.25 شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، لازم است پیش از تصویب پروپوزالِ دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به منظور پیشگیری از انتخاب موضوعات تکراری، پیشینة پژوهش (توسط استاد راهنمای دانشجو) از سامانة یادشده اخذ و کد آن در بخشِ درنظرگرفته‌شده در فرم پروپوزال درج شود. از اوّل آذر 1396 تصویب پروپوزال صرفا با داشتن کد مذکور امکان‌پذیر خواهد بود. جهت دریافت فایل راهنمای تصویری اخذ کد از سامانه ایرانداک و نیز فرم جدید پروپوزال به بخش کاربرگ ها در صفحه آموزش تحصیلات تکمیلی پرتال گروه مراجعه نمایید.

*** درضمن از تاریخ یادشده لازم است تصویر صفحة نخست پروپوزال‌های مصوّب به انضمام تصویر نامة پیشینة پژوهش به حوزة تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال شود.